Save extra 2% with discounted Xbox Live Gift Card 400 DKK - Denmark

Press "Notify when price drops" button to track Dangerous Driving Pre Order with Exclusive VIP Car Unlock price or check other Xbox One deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does XB Deals tracker work?

Release date: 9. apr. 2019

Genre: --

Rating:

Developer: Three Fields Entertainment

Publisher: Three Fields Entertainment

Cheats:

Highest price

214.00 kr.

Lowest price

214.00 kr.

Lowest bonus price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

Xbox
Rating

-- / 5

Ratings: --

Dangerous Driving Pre Order with Exclusive VIP Car Unlock

Release date: 9. apr. 2019

Genre: --

Rating:

Developer: Three Fields Entertainment

Publisher: Three Fields Entertainment

Cheats:

Forudbestil Dangerous Driving, og bliv belønnet med en helt ny, eksklusiv bil i starten af spillet. VIP Sedan er KUN tilgængelig gennem denne forudbestilling. Der er ikke (og kommer aldrig) en anden måde at få denne specielle bil med sin unikke lakering, udstyrspakke til bagenden, udstødningssystem og guldhjul! Dette er den hurtigste måde at starte din farlige kørsel på. Skil dig ud fra mængden når den online version af spillet lanceres. Ingen andre biler i spillet har disse unikke guldhjul!

I dette helt nye spil er der kun én måde at køre på – farligt. Dangerous Driving, som er udviklet af samme kreative talenter, der stod bag Burnout®-serien, sætter aggressiviteten tilbage i førersædet i racergenren og genskaber ånden i de klassiske spil. Dangerous Driving er et spil om rigtig kørsel. Den måde du ville at køre på, når ingen ser det. Den måde du ville køre på, hvis de andre bare kunne KØRE IND TIL SIDEN OG GIVE DIG PLADS FOR HELVEDE! Dette spil giver dig en chance for at leve fantasien ud. At træde sømmet i bund i helt almindelige biler, sno sig ind og ud af trafikken og skubbe andre biler af vejen. Det handler om fart, kørefærdigheder og smukke håndbremsevendinger. Det handler også om aggressivitet, øjeblikkelig gengældelse, og sød hævn. Jo mere hasarderet du kører, jo hurtigere kan du køre. Skub, bul, rids og skrab dig vej igennem 30 forskellige baner i syv forskellige omgivelser. Send modstanderen til tælling i Takedown Races, lav perfekte kombinationer i Heatwave og bliv vejens konge i Road Rage. Tænd for sirenerne og anhold eftersøgte i Pursuit mode, eller vær den sidste bil der overlever i Eliminator. Spillerne kører mod nådesløse kunstige intelligenser i 8 forskellige løbstyper og får adgang til nye dødbringende biler og egenskaber undervejs. Kommer i 1. måned – gå online mod syv andre aggressive spillere. Der er kun én måde at køre på – hasarderet. Der er kun én måde at vinde på – udslet alt hvad der kommer mellem dig og mållinjen.